Table 'mobilabonnementerne_dk_db.products' doesn't exist

Oppustelig kajak

Med en oppustelig kajak kan du tage den med hen lige præcis hvor du ønsker dette, og den kan nemt transporteres i bilen eller i en rygsæk på cyklen, hvilket er dens store fordel sammenlignet med en traditionel kajak.

Hvis du bor småt, f.eks. i en lejlighed eller lignende, så kan du stadigvæk opbevare den hjemme, og tage den frem når du spontant ønsker at komme ud at opleve naturen.

Test: Oppustelige kajakker

Flere og flere ønsker at tage på opdagelse i naturen, og vi kigger på de mest populære modeller når det gælder oppustelige kajakker i Danmark.

Dette er en reklame

De forskellige kajak typer

Når vi snakker oppustelige kajakker, så findes der ikke helt så mange varianter, som med hardshell kajaker hvor der efterhånden findes mange forskellige typer. Vi tager et hurtigt kig på de forskellige egenskaber, og vi anbefaler at du læser om hver enkelt type, så du kan finde frem til den som passer bedste til dine behov.

Sit on Top kajak

Denne type kajak er meget udbredt, når det kommer til oppustelige kajakker. Før det første er de meget stabile og lette at holde i ro, hvilket gør dem ideelle til mange ting. Især hvis du bruger din kajak til at gå på opdagelse i din fritid, og ønsker kvalitets tid med venner og familie, så er denne type et godt valg, da du får masser af komfort og sikkerhed. Det er også muligt at få Sit on Top kajakker til to personer.

Fiskekajak

Fiskekajakken er en speciel type af Sit on Top kajakker, hvor der er lavet huller og beslag, så det er muligt at montere fiskestænger og stuverum til diverse fangster.

White water kajak

Denne type kajakker er en betegnelse som dækker over kajakker som er beregnet til ræs og sjov ned af floder og steder med strøm mm. Den er normalt kort og bred hvilket gør den robust, men men det betyder også at den ikke glider så godt gennem vandet.

Vi anbefaler gerne oppustelige kajakker for de holder

Er man ikke bekendt med oppustelige kajakker, så kan man let komme til at tvivle på deres holdbarhed, men der må understrege at de er virkelige hårdføre, og kan klare rigtig meget. Prisen er lavere end hos de traditionelle kajakker, og kan transporteres i en stor sportstaske. Når du er fremem kan kajakken være klar på 10 minutter, og så kan du tage afsted på nye eventyr.